Minőségi bútorok szuper áron

jászberény testületi ülés

Intézzen el mindent gyorsan és egyszerűen

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

Fizetési mód kiválasztása szükség szerint

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

farkas bútor jászberény
SarokÜzletház néven 2000-ben nyitottuk meg a Jászság első fenyőbútor szakáruházát, mindig is szem elött tartva a kiváló minőséget!Folyamatosan megújítjuk, bővítjük az árukínálatunkat, ezáltal vásárlóink hamar megkedvelték az értékálló tömör fenyőbúto
Önkormányzati TV
Önkormányzati ülések felvételei,élő közvetítések,sajtótájékoztatók naprakészen. Az Önkormányzati TV a beadott anyagokat nem vizsgálja és lektorálja, annak tartalmát szerkesztői változtatás nélkül teszi közzé. A megjelenő tartalomért minden esetben a
Atomerőmű SE – TelePaks Médiacentrum
2020-01-21 2020-01-22 telepaks Atomerőmű SE, felkészülési mérkőzés, Haraszti Zsolt, jászberény kse, ... 2019-12-15 telepaks Testületi ülés – 2019. december bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva. Testületi ülések . Testületi ülés – 2019.
Önkormányzati TV - Bejegyzések | Facebook
HEVES VITA A JÁSZKERÜLET KULTURÁLIS NONPROFIT KFT ÜGYVEZETŐJÉRŐL ️ ️
testületi ülés keszthely
Ünnepi képviselő-testületi ülés volt a Kardoskúton a napokban. Ekkor adták át a Kardoskút Községért kitüntetést. A Móra Ferenc Művelődési Ház és Községi Könyvtár nagyterme megtelt ünneplőkkel.
Abádszalók Város Hivatalos Honlapja
kÉpviselŐ testÜleti ÜlÉsre 2019.09.25. Abádszalók Város Képviselő-testülete 2019. szeptember 25-én (szerda) délután 13.00 órai kezdettel tartja soron kívüli ülését, melyre tisztelettel meghívom.
NINCS EGYETÉRTÉS JÁSZBERÉNY GAZDASÁGI HELYZETÉRŐL ÉS KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉGEIRŐL
Alapvetően másként ítéli meg Jászberény gazdasági helyzetét a Közösen Jászberényért Egyesület és a Fidesz képviselő-csoportja. Ez a 2020-as költségvetés mega...
Jászapáti Város Honlapja
Soros Képviselő-testületi ülés 2019. 12. 19. Jászapáti 2020. évben tervezett programok. Butaságom története. Elbír hírlevél 2020 január. Városi Hírek. Jászapáti 2020. évben tervezett programok.
fót testületi ülés
Farkas Jánosné polgármester köszönti a képviseló-testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy az tilés határozatképes, majd az ülést megnyitja. A kiküldött napirendi pontokhoz módosító javaslatot tesz, négy napirendi pontot kér felvenni: 2. Vis
Elérhetőségünk - jegyzokonyvek.hu
A www.onkormanyzati.tv portálon közölt bármilyen tartalom a portálon feltüntetett Önkormányzat tulajdonát képezi. A GLX Média Kft bármely tartalmat csak az Önkormányzattal történt megállapodás alapján publikál.